Ik leer anders
Opleidingscentrum
Bel mij terug

Bel mij terug

* Verplichte velden

Zelfstandig op de computer woordjes en dictee leren
volgens de leermethode Ik leer anders©

Heb je het werkboek doorgewerkt? Dan kun je nu zelfstandig woordbeelden visualiseren. De computer spelt de losse letters zodat het woord als woord-beeld kan worden opgeslagen in je hoofd. Nu wordt de lesstof wel onthouden.

Talen uitspraak

Nederlands, Vlaams, Engels, Duits en Frans

Vaktermen uit je hoofd leren

Je kunt de Online trainer ook gebruiken voor andere vakken. Denk aan moeilijk te onthouden plaatsnamen of biologie-termen zoals cytoplasma, vacuole en celmembraan.

Belangrijk voor het leesproces

Pas na het doorwerken van de woordpakketten in de Online trainer en het visualiseren van de woordbeelden komt het leesproces  op gang. Beelddenkers kunnen geen letters verklanken volgens de reguliere leesmethodes (hakken-en-plakken), maar lezen hele woord-beelden.

 

www.ikleeranders-onlinetrainer.nl

Hoe werkt het?

Kies een standaard woordpakket om je achterstand in te halen of maak zelf een lijst met woorden die je wilt oefenen. De computer leest het woordpakket voor zodat je de uitspraak hoort (Nederlands, Vlaams, Engels, Duits of Frans). Vervolgens spelt de computer alle woorden letter voor letter zoals je gewend bent met de leermethode ‘Ik leer anders’. Na afloop een oefendictee, zodat je zeker weet dat je goed voorbereid naar school gaat. Succes!

Persoonlijke trainer

Dankzij je unieke inlogcode, onthoudt de Online trainer jouw opgeslagen woordpakketten. Je kunt op iedere computer inloggen. Dus ook handig voor in de klas met een koptelefoon.

Kosten en kortingscode achterkant
Voor € 39,- heb jij een jaar lang je eigen Online trainer Ik leer anders. Ook worden je eigen woordpakketten opgeslagen onder jouw account.

Leerling-accounts voor leerkrachten en coaches voor 10 euro p.p.

Onder een hoofdaccount kun je leerling-accounts aanmaken. Zij kunnen met een eigen inlogcode ook thuis of in de klas inloggen. Leerkrachten kunnen woordpakketten, bijvoorbeeld de dicteewoordjes van deze week, in alle leerling-accounts tegelijkertijd aanmaken.

Voorgang bekijken en statistieken

Vanuit het hoofd-account en leerling-account kun je de voortgang bekijken. Je kunt zien welke woordpakketten de leerling heeft geoefend, welke woorden er goed gingen en welke woordjes visueel zijn opgeslagen.

Online: veel sneller dan op papier!

Nu ook Vlaamse uitspraak en betaling vanuit België mogelijk

Klik hier voor de aanschaf van je persoonlijke Online trainer Ik leer anders.