Ik leer anders
Opleidingscentrum
Bel mij terug

Bel mij terug

* Verplichte velden

Zelfstandig op de computer woordjes en dictee leren
volgens de leermethode Ik leer anders©

Heeft de leerling de training gevolgd of het werkboek doorgewerkt? Dan kunnen ze zelfstandig woordbeelden visualiseren volgens de leermethode ‘Ik leer anders’. De computer spelt de losse letters zodat zij het woord in hun hoofd kunnen visualiseren. Ook voor de talen Engels, Duits en Frans. Ze kunnen de Online trainer ook gebruiken voor andere vakken. Denk aan moeilijk te onthouden plaatsnamen, vaktermen en begrippen.

Belangrijk:
Pas na het doorwerken van de woordpakketten in de Online trainer en
het visualiseren van de woordbeelden komt het leesproces op gang. 

Nu ook Vlaamse uitspraak en betaling vanuit België mogelijk

Schermafbeelding 2016-06-16 om 22.25.13

 

Hoe werkt het?

Kies een standaard woordpakket of maak zelf een lijst met woorden die je wilt oefenen. De computer leest het woordpakket voor zodat je de uitspraak hoort (Nederlands, Engels, Duits of Frans). Vervolgens spelt de computer alle woorden letter voor letter zoals je gewend bent met de leermethode ‘Ik leer anders’. Na afloop een oefendictee, zodat je zeker weet dat je goed voorbereid naar school gaat. Succes!

 

Persoonlijke trainer

Dankzij je unieke inlogcode, onthoudt de Online trainer jouw opgeslagen woordpakketten. Je kunt op iedere computer inloggen. Dus ook handig voor in de klas met een koptelefoon. Kosten 
Voor € 39,- heb jij een jaar lang je eigen Online trainer “Ik leer anders”.

 

Leerling-accounts voor leerkrachten en coaches voor 10 euro p.p.

Onder een hoofdaccount kun je leerling-accounts aanmaken. Zij kunnen met een eigen inloggegevens ook thuis of in de klas inloggen. De leerkracht kan woordpakketten, bijvoorbeeld de dicteewoordjes van deze week, in alle leerling-accounts aanmaken.

 

Voorgang bekijken en statistieken

Vanuit het hoofd-account en leerling-account kun je de voortgang bekijken. Je kunt zien welke woordpakketten leerling heeft geoefend, welke woorden er goed gingen en welke woordjes opnieuw geoefend worden.

 

Klik hier voor de aanschaf van je persoonlijke Online trainer Ik leer anders.

Online trainer Ik leer anders DEMO from Agnes Oosterveen-Hess on Vimeo.