Ik leer anders
Opleidingscentrum
Bel mij terug

Bel mij terug

* Verplichte velden

Werkboek Ik leer anders©

De leermethode staat uitgeschreven in het werkboek Ik leer anders.
Het werkboek wordt doorgewerkt door een leerling begeleid door een ouder, coach of leerkracht.
Je leert taal, rekenen en klokkijken op een visuele manier. Je gaat samen de achterstand inhalen.

Het werkboek kost 39,- (gratis verzending ook naar België)

Coaches Ik leer anders kopen werkboeken met staffel-korting vanaf 3 stuks. Meer info: info@ikleeranders.nl

Voor een optimale begeleiding kun je de tweedaagse opleiding volgen. Naast de basis-techniek behandelt de opleiding vakken zoals topografie, werkwoordspelling, begrijpend lezen, breuken, klokkijken digitaal, diagnostiek (herken de beelddenker), hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit (overprikkeling, beste plek in de klas), enz. Ook de leeftijdscategorieën kleuters en het voortgezet onderwijs komen aan bod. Zie meer info opleiding.

 

 Inhoud werkboek Ik leer anders

  • Theorie beelddenken
  • Informatie op juiste manier ordenen, opslaan en onthouden.
  • Taal: het alfabet, woordbeelden, woordpakketten groep 3 t/m 8.
  • Lezen: lege woorden visueel opslaan, leesletters oefenen, technisch lezen.
  • Cijfers: cijferveld, tafels en het automatiseren van sommen.
  • Klokkijken: analoog.