Ik leer anders
Opleidingscentrum
Bel mij terug

Bel mij terug

* Verplichte velden

Lespakket Opstart Ik leer anders
Goed voorbereid naar groep 3

De overstap van groep 2 naar groep 3 is groot. Je kunt je leerling, zoon of dochter voorbereiden op de lesstof van groep 3. Zeker als een leerling nu al moeite heeft met abstracte begrippen of een beelddenker blijkt te zijn. Je geeft dan een goede basis mee. Ook voor nieuwsgierige kleuters biedt het complete lespakket voldoende uitdaging op drie niveaus. Thuis of in de klas.

Tijdens een eendaagse workshop krijg je een compleet lespakket aangeboden bestaande uit letter- en woordherkenning, cijferbegrip, tellen, rekenen t/m 10, kleuren benoemen, voorzetsels en klokkijken. Alles op een speelse manier en afgestemd op de interesse van de leerling. We werken met tastbaar materiaal en je ontvangt een jaar-account voor het computerprogramma.

Je maakt met een druk op de knop, standaard of zelfgemaakte (!):

  • beeldpakketten
  • memory-kaartjes
  • werkbladen die je kunt uitprinten
  • online spelletjes voor op de tablet

Data  voorjaar 2020

Maandag 23 maart 2020, Den Haag
Kosten 289 euro inclusief lesmateriaal, account computerprogramma Online trainer, honderdbord, koffie/ thee en buffet lunch. Neem je laptop mee, we brengen alles direct in praktijk.

Variatie aan werkvormen van memory tot online spelletjes. Gebruik standaard pakketten of eigen foto’s. Klik op de foto voor een vergroting.

Standaard beeldpakket of zelf maken

In de Online trainer staan standaard pakketten per thema (kinderboerderij, boodschappen doen, mijn lichaam, sport, feestdagen, enz.). Je kunt ook zelf pakketten maken. Denk aan de familie of specifieke interesses van de leerling.

Woorden overtypen

Lesmateriaal

  • Toegang tot site met werkbladen (voorzetsels, leesbladen, kleuren, enz.)
  • Jaar-account computerprogramma met lesmateriaal t.w.v. 39 euro (extra leerling-account kost slechts 10 euro)
  • Honderd-bord om te oefenen (puzzel met gekleurde vlakjes)
  • Cijfer-kleurplaten met 60 houten MAB-blokjes en magisch zand om cijfers te vormen.

 

Bij de workshop krijg je diverse materialen.