Ik leer anders
Opleidingscentrum
Bel mij terug

Bel mij terug

* Verplichte velden

Opleiding Trainer Neurofeedback
Brainmarker©

Voor coaches, ouders, therapeuten, psychologen, leerkrachten, reïntegratie-coaches, logopedistes, kindertherapeuten, ergotherapeuten, jeugdhulpverleners, enz.

De opleidingen gaan door met aangepaste maatregelen. Testen voor toegang is niet nodig. Ben je ziek? Je kunt je aanmelding kosteloos verplaatsen naar een later tijdstip. Zo blijven we gezond.

Wat is neurofeedback?

Bekijk de film op de pagina Wat is neurofeedback?.

Na het volgen van de opleiding Trainer Neurofeedback kun je zelf een breinmeting maken met de bijgeleverde apparatuur en software. Vervolgens kun je met dezelfde apparatuur het brein trainen met neurofeedback. Jouw cliënten trainen minimaal drie keer per week in een vertrouwde omgeving met zelfgekozen Youtube filmpjes. Zo blijven ze gemotiveerd. Door de intensiteit van de neurofeedbacktraining zie je snel effect. Dit is mogelijk dankzij de ontwikkeling van thuisapparatuur. Jij als trainer kijkt mee, monitort en begeleidt op afstand.

Brainmarker is geen medisch hulpmiddel en mag niet worden gebruikt voor diagnose, behandeling of genezing van medische aandoeningen. Neurofeedback is een trainingstechniek voor de hersenen om klachten als concentratieproblemen, stress en moeheid aan te pakken.

Met neurofeedback verbeter je klachten behorende bij:

  • Onoplettendheid / concentratieproblemen
  • Impulsief en/of hyperactief gedrag
  • Overprikkeld raken in drukke ruimtes (gebrek aan inhibitie)
  • Chronische moeheid
  • Langdurige stress

Breintoestanden in kleur.

We maken tijdens de opleiding gebruik van een uniek patent waarbij de breintoestanden in kleur worden uitgedrukt. Dit zie je terug in de lesstof, rapportages, neurofeedbackapparatuur en de brein-encyclopedie. Alle lesstof is wetenschappelijk onderbouwd. Het lesmateriaal wordt uitgelegd in beelden en begrijpelijk taalgebruik.

Brainmarker Neurofeedback & Education is een samenwerkingsverband tussen Agnes Oosterveen, eigenaar opleidingscentrum Ik leer anders en Björn Crüts, neurowetenschapper en directeur Strokemark. Het opleidingscentrum is CRKBO-geaccrediteerd. Meer informatie over de complete opleiding Trainer Neurofeedback en de uitgebreide brein-encyclopedie: www.brainmarker.com

 

Breinmeting en neurofeedback aanbieden in je eigen praktijk, klaslokaal of gewoon thuis.