Ik leer anders
Opleidingscentrum
Bel mij terug

Bel mij terug

* Verplichte velden

Opleiding Trainer Neurofeedback
Brainmarker©

Voor coaches, ouders, therapeuten, psychologen, leerkrachten, reïntegratie-coaches, logopedistes, kindertherapeuten, ergotherapeuten, jeugdhulpverleners, enz.

De opleidingen gaan door met aangepaste maatregelen. In de zaal wordt gezorgd voor 1,5 meter afstand tussen de deelnemers (tenzij je uit één gezin komt). Mondkapje is verplicht, maar niet als je aan je eigen tafel zit gedurende de dag. Bij ziekte kun je kosteloos je aanmelding verplaatsen. De aangepaste lunch kunnen we afhalen.  Zo blijven we gezond.

Wat is neurofeedback?

Klik hier voor meer informatie over neurofeedback.

Na het volgen van de driedaagse opleiding Trainer Neurofeedback kun je zelf een breinmeting maken met de bijgeleverde apparatuur en software. Vervolgens kun je met dezelfde apparatuur het brein trainen met neurofeedback. Jouw cliënten trainen minimaal drie keer per week in een vertrouwde omgeving met zelfgekozen Youtube filmpjes. Zo blijven ze gemotiveerd. Door de intensiteit van de neurofeedbacktraining zie je snel effect. Dit is mogelijk dankzij de ontwikkeling van thuisapparatuur. Jij als therapeut kijkt mee, monitort en begeleidt op afstand.

Met neurofeedback verbeter je klachten behorende bij:

  • Concentratieproblemen
  • Impulsiviteit
  • Drie types ADHD (inclusief ADD)
  • Stress en angststoornis
  • Burnout en/of chronische moeheid
  • Depressie
  • Hoge prikkelverwerking (HSP)

We maken tijdens de opleiding gebruik van een uniek patent waarbij de breintoestanden in kleur worden uitgedrukt. Dit zie je terug in de lesstof, rapportages, neurofeedbackapparatuur en de brein-encyclopedie. Alle lesstof is wetenschappelijk onderbouwd. Het lesmateriaal wordt uitgelegd in beelden en begrijpelijk taalgebruik.

Brainmarker Neurofeedback & Education is een samenwerkingsverband tussen Agnes Oosterveen, eigenaar opleidingscentrum Ik leer anders en Björn Crüts, neurowetenschapper en directeur Strokemark. Het opleidingscentrum is CRKBO-geaccrediteerd. Meer informatie over de complete opleiding Trainer Neurofeedback en de uitgebreide brein-encyclopedie: www.brainmarker.com

Diverse klachten inzichtelijk maken met een breinmeting. Vervolgens kun je een persoonlijk trainingsprotocol instellen voor de neurofeedbacktraining.

Breinmeting en neurofeedback aanbieden in je eigen praktijk, klaslokaal of gewoon thuis.