Ik leer anders
Opleidingscentrum
Bel mij terug

Bel mij terug

* Verplichte velden

Bewegend leren en rekenen met het honderdveld Ik leer anders

In de leermethode Ik leer anders gebruiken we het honderdveld. Wil jij bewegen tijdens het leren? Met een grote mat voor op de grond, gaan we de sommen ‘lopen’. Met de min op je linkerhand en het plus-teken op je rechterhand, wordt rekenen simpel. Want plus en min is ten slotte niks anders dan lopen op het cijferveld. Zie het werkboek Ik leer anders.

Je kunt de mat rechtstreeks bestellen bij mijn milieuvriendelijke drukker Raymond Wensing van FWA drukwerk. De mat kost 99 euro inclusief BTW en verzendkosten. Deze grote mat wordt opgerold en in een koker verstuurd. Zo blijft de mat mooi.

Afmetingen mat: 165 x 185 cm

Bestellen via: rwensing@fwadrukwerk.nl

Honderveld combineert leren met bewegen.

Rekenen is niks anders dan lopen.

Afmetingen mat 165 x 185.