Ik leer anders
Opleidingscentrum
Bel mij terug

Bel mij terug

* Verplichte velden

Vakantiegeld aanbieding: Summer school zomer 2022

Vakantiegeld-aanbieding: tweedaagse opleiding Beelddenken, leermethode Ik leer anders© met gratis overnachting, diner en ontbijt in 4* hotel in bosrijke omgeving. Om 16:30 uur na de eerste opleidingdag kun je ontspannen met een duik in het zwembad, een saunabezoek of een wandeling / fietstocht door de bossen. De ‘summer school’ wordt zo gecombineerd met het ultieme vakantiegevoel!

Voor ouders, coaches, leerkrachten, RT-ers, IB-ers, bijlespraktijken, logopedistes, orthopedagogen, kindertherapeuten, enz.

Donderdag 18 en vrijdag 19 augustus 2022 in Rijssen
Meer informatie over de inhoud van de opleiding.

Prijs per persoon 485 euro inclusief lesmateriaal, koffie/thee, lunch, dagschotel, overnachting met ontbijt. Kom je graag samen met een vriend(in) of partner die niet de opleiding volgt? Voor een extra persoon op de kamer inclusief maaltijden, betaal je 63 euro extra aan het hotel. Dan kun je samen genieten.

(De Summerschool-aanbieding komt niet in aanmerking voor het STAP-budget. Zonder overnachting en diner kun je de opleiding wel volgen met het STAP-budget of je kunt 100 euro bijbetalen voor het vakantiegevoel.)

Summer school Ik leer anders, hotel

Summer school Ik leer anders, prachtige omgeving

Summer school Ik leer anders, zwembad

Summer school Ik leer anders, genieten op het terras