Ik leer anders
Opleidingscentrum
Bel mij terug

Bel mij terug

* Verplichte velden

Vakantiegeld aanbieding: Summer school zomer 2023

Tweedaagse opleiding Beelddenken, leermethode Ik leer anders© voor 485 euro. Vakantiegeld-aanbieding: voor 106,50 euro extra boek je een overnachting, daghap en ontbijt in een 4* hotel in een bosrijke omgeving. Je betaalt slechts 144 euro voor twee personen op een kamer. Om 16:30 uur na de eerste opleidingdag kun je ontspannen met een duik in het zwembad, een saunabezoek of een wandeling / fietstocht door de bossen. De ‘summer school’ wordt zo gecombineerd met het ultieme vakantiegevoel!

Voor ouders, coaches, leerkrachten, RT-ers, IB-ers, bijlespraktijken, logopedistes, orthopedagogen, kindertherapeuten, enz.

Datum

Donderdag 17 en vrijdag 18 augustus 2023 in Rijssen
Meer informatie over de inhoud van de opleiding.

Kosten

Prijs per persoon 485 euro inclusief lesmateriaal, koffie/thee en lunch.
Optioneel: overnachting met ontbijt en daghap voor 106,50 of 144 euro voor twee personen. Boeken via het hotel: 0548 516 900.

Overnachting met dagschotel en ontbijt regel je rechtstreeks via het hotel voor 106,50. Kom je graag samen met een vriend(in) of partner die niet de opleiding volgt? Voor een extra persoon op de kamer inclusief maaltijden, betaal je 37,50 euro extra. Dan kun je samen genieten.

Summer school Ik leer anders, hotel

Summer school Ik leer anders, prachtige omgeving

Summer school Ik leer anders, zwembad

Summer school Ik leer anders, genieten op het terras